Hoppsan vilken dag!

Det började i morse med att jag spillde ut halva gröten i soffan …

Det var väl egentligen det som hände, sen var det jobb till 14, därefter begravning för en kär vän.

Eller kan man kalla en kund man lärt känna lite närmare för kär vän?
Jo, det kan man!

En äldre trevlig herre som kom från Danmark.
Vi hade alltid något att prata om.

Hur lärde jag känna honom då?
Helt plötsligt en dag stod han framför mig i förbutiken på City Gross.
Jag hade nyss varit en vecka på Jylland omgiven av danskar, så det enda språk som talades var så klart danska, eller rättare sagt jylländska, så där stod han och pratade danska och jag försökte svara honom på danska, gick säkert sådär, men på den vägen kom det sig att vi blev bekanta. Vi fick en ”connection” som man inte får med alla kunder.

Saknar honom så!

Ja ja … den som lever får se …