Toapapper …

Vad är det som händer?!?!
Jag ville bara köpa lite toapapper för mitt var nästan slut.
Hyllorna gapar tomma och ingen fattar nåt.

Covid-19 skrämmer oss alla, klart man ska ha respekt för viruset som blivit en pandemi.
De flesta som blir smittade blir dock friska igen, en del får knappt några symtom alls, medan en del blir illa sjuka och kanske tom dör.
Jag har astma, borde jag få panik?!?
Kanske … men jag tar det dag för dag, blir jag sjuk får jag ta den striden då. Gör så klart vad jag kan för att inte bli smittad, kanske lite striktare hygien än annars, inga kramar i onödan, inga handskakningar, kollar tempen morgon och kväll och lite extra förebyggande astmamedicin, så mycket mer kan jag inte göra.

Funderar dock lite på vad detta gör för landet och oss invånare.
Stäng alla skolor ropar en del, hur skulle det se ut om alla föräldrar skulle behöva stanna hemma med sina barn, då skulle ju hela landet stanna upp.
Jag personligen tror inte det är lösningen.
Hygien och sunt förnuft satsar jag på.

Ja ja … den som lever får se …