Spännande …

När jag slutade på mitt förra jobb sa regionchefen, butikschefens chef, att ”här stänger vi inga dörrar”.
Kändes oerhört skönt att höra henne säga det, för då vet man att man gjort ett bra jobb. Man har alltså chansen att komma tillbaka om man skulle vilja det, finns ju även andra jobb inom koncernen som hon sa.

Som tur är känner jag att jag gjort rätt och tagit rätt steg som slutat för jag känner att det finns åtminstone en som inte vill ha mig tillbaka, jag får inte ens lämna andelsspel på V75, trots att ”mina” kunder vill det, för det är minsann bara anställda som får spela andelsspel på det stället.
Vilket trams, förut har både kunder och anställda som slutat fått spela andelsspel. Det viktiga är väl ändå att dom som jobbar känner att dom klarar att sälja slut på andelarna.
Man jag krusar inte, så passar det inte så låter jag väl bli … kommer bli ytterst få besök på det stället i framtiden …

Ja ja … den som lever får se …